Guide naar bedrijvencentrum

Bent u op zoek naar nieuwe kantoorruimte of kantoor? Op deze pagina vindt u een overzicht van de beste bedrijvencentrums in België.

Bedrijvencentrums

Vind hier uw nieuwe kantoor:

Bedrijfsverzamelgebouw in Antwerpen

Vind een bedrijfsverzamelgebouw in Antwerpen in de onderstaand lijst die verwijst naar wat wij zien als de beste bedrijfsverzamelgebouwen in Antwerpen. Indien u op de specifieke bedrijvencentrums klikt, ziet u meer informatie over dit bedrijfsverzamelgebouw, zoals locatie, services, faciliteiten en overige dienstenaanbod.

Toon alle business centers in Atwerpen

Bedrijfsverzamelgebouw in Antwerpen:

Ook als 'prime' locatie kan het centrum tellen; de nabijgelegen grote invalswegen van en naar de Antwerpse ring zijn vlot bereikbaar. Tevens zijn we per openbaar vervoer ook perfect gelegen (tramhalte van en naar het stadscentrum op 5 minuten wandelafstand; Berchem Station met TGV Verbinding op 10 minuten).

Vanaf de dichtstbijzijnde luchthaven: 30 minuten per auto of taxi. Via openbaar vervoer: 3 minuten lopen vanaf het Centraal Station.

Uw nieuw kantoor of flexibele werkplek bevindt zich op de 8ste verdieping van de Presidentbuilding in het centrum van Antwerpen. U geniet van een mooi uitzicht over Antwerpen terwijl u zich in alle rust en comfort kan concentreren op uw business. Beveiligde interparking onder het gebouw, Antwerpen centraal op 250m wandelafstand, tram

Dit business center ligt in bruisend Antwerpen Zuid en tegenover het nieuwe Paleis van Jusititie. Het is bijzonder strategisch gelegen aan de ring rond Antwerpen en op loopafstand van een trein station. Daarnaast beschikt het pand over een eigen parkeergarage.

De centrale ligging van het bedrijvencentrum is onmiskenbaar een grote troef. Het economisch hart van België is prima bereikbaar net zoals de Euregio’s Benelux-Middengebied en Scheldemond en onze buurlanden.

Het center is dichtbij de A12 gelegen, vlak ten zuiden van Antwerpen en is dan ook gemakkelijk te bereiken per auto of openbaar vervoer.

 

 

 

Op de as A12-E19-E17 en de ring van Antwerpen heeft u een prachtige uitvalsbasis om u zaak te laten groeien. Openbaar vervoer in de nabije omgeving en we bieden fietsen aan om u te verplaatsen naar deze haltes.

Het Bedrijvencentrum is gelegen op het industrieterrein Moretusburg in Hoboken, ten zuiden van Antwerpen. Makkelijk bereikbaar vanop de A12, E19 en E17.

 

 

Business Center Brasschaat is gelegen nabij het centum van Brasschaat. Brasschaat is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. Brasschaat telt meer dan 37.000 inwoners en is mede bekend door het relatief grote aantal rijke Nederlanders dat zich daar heeft gevestigd. Brasschaat is de hoofdplaats van het gerechtelijk kanton Brasschaat en behoort tot het kieskanton Kapellen. 

Het gebouw is gelegen in het hart van de wijk van het Centraal Station. In deze volledig opgewaardeerde en vernieuwde wijk hebben zich verschillende bedrijven gevestigd. In de directe omgeving bevinden zich hotels, restaurants, winkels, gemeubelde appartementen en ondergrondse parkeermogelijkheden. Deze site is makkelijk bereikbaar vanaf de singel op 4 minuten van de afrit 3 “Borgerhout”

 

 

 

Copyright © 2014 - Kantoren in een bedrijvencentrum of business center – Vind het hier!