Guide naar bedrijvencentrum

Bent u op zoek naar nieuwe kantoorruimte of kantoor? Op deze pagina vindt u een overzicht van de beste bedrijvencentrums in België.

Bedrijvencentrums

Vind hier uw nieuwe kantoor:

Bedrijfsverzamelgebouw in Brussel

Vind een bedrijfsverzamelgebouw in Brussel in de onderstaand lijst die verwijst naar wat wij zien als de beste bedrijfsverzamelgebouwen in Brussel. Indien u op de specifieke bedrijvencentrums klikt, ziet u meer informatie over dit bedrijfsverzamelgebouw, zoals locatie, services, faciliteiten en overige dienstenaanbod.

Toon alle business centers in Brussel

Bedrijfsverzamelgebouw in Brussel:

Orega Sablon Towers are situated in the beautiful historic quarter of Brussels and benefits from being in close vicinity to a range of public transport links including; -20 minutes from Brussels Airport -5 minutes walk from Gare Centrale (Central Station) for rail and metro services -Bus routes 27, 48, 95, N04, N05, N06, N08, N09, N10, N11 and N12

Een rechtstreekse trein naar de Brusselse luchthaven duurt 15 minuten. Het center is gelegen op vijf minuten met de metro van de handelszone en op vijf minuten wandelen van het historische stadscentrum. Europese instellingen, partners en organisaties, maar ook grote banken, financiële instellingen en hoofdkantoren van bedrijven bevinden zich in de nabije omgeving. 

Bevindt zich op een uitstekende locatie langs Boulevard Leopold III, nabij de oprit naar de Ring rond Brussel. Een prestigieus zakenadres in een belangrijk commercieel gebied; een favoriete locatie voor veel blue chip-ondernemingen.

Dit business center is gelegen in de hoofdstad van Europa en België: Brussel.

Brussel is de hoofdstad van België en het hoofdkwartier van de Europese Unie. Dit business centre heeft de perfecte locatie voor bedrijven die zaken willen doen met de EU. Rond Point Schuman is het centrum van Quartier Leopold, het belangrijkste zaken- en financiële district van Brussel. Hier is ook het hoofdkwartier van de EU gevestigd. In de omgeving bevinden zich vele bekende parken en gebouwen en het internationale congrescentrum.

Bovendien ligt het Center op de Tervurenlaan naast een tramstop (44), op slechts 15 min van het centrum van Brussel en 10 min van de luchthaven van Zaventem. Dit alles zonder enige verkeers- of parkeerhinder.

 

 

Directe toegang tot het Koninklijk Domein van Laken (Van Praetbrug) naast het kanaal. Parkeerruimte beschikbaar.

Het center ligt in het Europese gebied rond het Montgomery Plein. Het ligt central en dichtbij openbaar vervoer. De luchthaven kan binnen 15 minuten bereikt worden. De hoofdwegen richting Amsterdam, Parijs en de luchthaven kunnen snel bereikt worden via het plein. In de omgeving bevinden zich vele winkels en restaurants.

 

 

Centraal, prestigieus en alom bekend – de Louisalaan ligt strategisch in het hart van Brussel.

Het Business Center is een modern zakencentrum, gesitueerd in de Europese wijk in Brussel, tussen de Wetstraat en de Belliardstraat, twee hoofdverkeersaders van de stad. Gelegen in de rustige Wetenschapstraat, het heeft het voordeel dicht bij het centrum van de stad en in het administratieve hart van Europa te liggen.

 

 

Copyright © 2014 - Kantoren in een bedrijvencentrum of business center – Vind het hier!