Guide naar bedrijvencentrum

Bent u op zoek naar nieuwe kantoorruimte of kantoor? Op deze pagina vindt u een overzicht van de beste bedrijvencentrums in België.

Bedrijvencentrums

Vind hier uw nieuwe kantoor:

Bedrijfsverzamelgebouw in Kortrijk

Vind een bedrijfsverzamelgebouw in Kortrijk in de onderstaand lijst die verwijst naar wat wij zien als de beste bedrijfsverzamelgebouwen in Kortrijk. Indien u op de specifieke bedrijvencentrums klikt, ziet u meer informatie over dit bedrijfsverzamelgebouw, zoals locatie, services, faciliteiten en overige dienstenaanbod.

Toon alle business centers in Kortrijk

Bedrijfsverzamelgebouw in Kortrijk:

Uitstekende ligging: dicht bij de autostrades E17, A17 en A19, naast vliegveld Wevelgem, op 10 km rijden van Wallonië en Frankrijk, op 1 uur rijden van Chunnel, midden in een dynamische regio.

Riante omgeving in de onmiddellijke ( 100m ) nabijheid van autostrade , van treinstation ( 250 m ) met directe verbinding Brussel. En van Wevelgem Airport (800 m ) ; Grootsteden op kleine afstand Kortrijk (2 km ) ; Lille (F) = 25 km ; Gent (B ) = 45 km ; Brussel (B) = 95 km . Midden een kleine woonkern met wandelpaden ( neerbeekvallei ).

Stede 51 is a new business center in Harelbeke, 10 minutes from the center of Kortrijk, 20 minutes of Lille (FR) and 25 minutes of Ghent. The trainstation of Harelbeke is a 10 minute walk.

Het Business Center is ideaal gesitueerd: pal in het historisch centrum nabij het station, dichtbij de oprit van de E17, A19 en E403 autoweg, in de onmiddellijke nabijheid van de stadsring R8 en bovendien op wandelafstand (500 m) van de Grote Markt en K in Kortrijk.

Copyright © 2014 - Kantoren in een bedrijvencentrum of business center – Vind het hier!